Ζητήστε ραντεβού

Ζητήστε ραντεβού

FAQ
Cardioprolipsis Our Team
  • Βρίσκεστε εδώ:
  • Αρχική
  • Ιατρική Βιβλιοθήκη
  • Πρόληψη

Χρήσιμες συμβουλές για τις ενέργειές σας, αν παραλείψετε μια δόση.Πως θα συνδυάσετε το Sintrom με την διατροφή σας και τη βιταμίνη Κ

Μην πάρετε διπλή δόση για να αναπληρώσετε τη δόση που ξεχάσατε. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε μετά από να χάσει μια δόση, επικοινωνήστε γιατρό σας για συμβουλές.Η δόση του SINTROM εξατομικεύεται από το γιατρό σας ανάλογα με το χρόνο πήξης του αίματος, όπως καθορίζεται από εργαστηριακές δοκιμές, INR.

Χρήσιμη πληροφορία:Τι είναι το INR;Είναι εξέταση αίματος του όπου μετράει το χρόνο που απαιτείται για να δημιουργηθεί ο θρόμβος στο δείγμα αίματος.

Μπορείτε να τρώτε απ’ όλα, αποφεύγοντας όμως τις υπερβολές. Πρέπει να τρώτε σταθερή ποσότητα τροφίμων με βιταμίνη Κ κάθε μέρα ή αν αυτό δεν είναι εφικτό να τα αποφεύγεται τελείως.

Θα πρέπει να αποφεύγετε τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνη Κ. Μερικά από αυτά είναι : Συκώτι βοδινού και χοιρινού , πράσινα φυλλώδη λαχανικά (αντίδια, βλίτα, σπανάκι, μαρούλι) ,τριφύλλι , σπαράγγια , μπρόκολο ,κουνουπίδι , λαχανάκια Βρυξελλών ,παντζάρια, γογγύλια , λάχανο ,κρόκος αυγών ,γάλα και γιαούρτι , μέλι , φασολάκια , μπάμιες , κολοκυθάκια , ντομάτες , μαϊντανός , κάρδαμο , σόγια και παράγωγα αυτής (π.χ, σογιέλαιο) , χυμοί των προαναφερθέντων λαχανικών , αλκοόλ , αναψυκτικά τύπου cola , καφές , πράσινο τσάι.

Σαλάτες και φαγητά με λαχανικά που μπορείτε να καταναλώνετε: Επειδή η βιταμίνη Κ βρίσκεται κυρίως σε φυτικά προϊόντα, προκειμένου να εμπλουτίσετε το διαιτολόγιό σας με λαχανικά, μπορείτε να επιλέξετε από τα παρακάτω τρόφιμα για να δημιουργήσετε τις σαλάτες σας και άλλα πιάτα : Αγγούρι ,καρότα (βραστά ή ωμά) ,ψητές πιπεριές (πράσινες και Φλωρίνης) ,ψητές μελιτζάνες ,ψητά μανιτάρια , καλαμπόκι